Умен апартамент - Румъния

Букурещ, Румъния

Тези решения на iNELS за управление на стаите за гости са перфектна комбинация от функционалност и елегантен дизайн, което прави престоя на гостите още по-приятен и комфортен.

Мултифункционалният сензорен панел предоставя гостите възможността да контролират всички аспекти на стаята - от осветлението и щорите до отоплението, вентилацията и климатизацията. Възможността за персонализирани екрани прави използването му още по-лесно и удобно за всеки гост.

Стъкленият сензорен панел е не само функционален, но и елегантен допълнителен елемент към интериора на стаята. С различните версии и цветове на подсветката той може да се интегрира перфектно във всяко пространство.

Стъкленият нощен панел е практичен и удобен за гостите, като предлага бърз достъп до осветлението и други важни функции през цялата нощ.

Смарт картодържателят е удобен и сигурен начин за контрол на достъпа до стаята, като осигурява бързо разпознаване на правилната карта и предотвратява нежелани достъпи.

Всички тези компоненти образуват интелигентна и удобна система за управление на стаите за гости, която подобрява общия престой на гостите и ги прави да се чувстват като у дома си.