Детектор за движение

Не се безпокойте за сигурността. Нашият интелигентен детектор за движение действа като невидим страж, осигурявайки ви спокойствие и защита.

Насладете се на усъвършенстваните технологии за сигурност с нашите детектори за движение. Проектирани да откриват движение в предварително зададена зона, тези устройства предлагат широк спектър от приложения, включително повишаване на сигурността на дома, автоматизация на осветлението и мерки за пестене на енергия.

Детекторите за движение са сложни устройства, проектирани да засичат и реагират на движение в определените им зони.

Използвани в различни приложения, от сигурност до автоматизация, тези устройства разчитат на различни технологии за ефективно изпълнение на своите функции.

Inels

Нашият детектор за движение е повече от технология

Той е бдителната охрана на вашето пространство.

Детектор за движение

Безжичните детектори за движение са основни компоненти на съвременните системи за сигурност и решения за домашна автоматизация. Чрез използването на усъвършенствана сензорна технология и безжична връзка, тези устройства предлагат повишена сигурност, енергийна ефективност и удобство както за жилищни, така и за търговски помещения.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: 2 батерии 1.5 V AA
  • Защита: IP20
  • Размери: 45 x 105 x 43 мм
  • Протокол: RFIO2

Choose your own style

Like vigilant sentinels, our window and door detectors stand watch. When windows or doors dare to stir, they alert you - offering security that's always on point. Rest easy knowing your space is under their watchful eye

Inels

Полезна информация

Детекторът за движение може да бъде свързан към всеки превключващ елемент като RFSAI-6x или сигналът от детектора може да бъде изпратен директно към системното устройство.

Броят на елементите, които можете да свържете към детектора за движение, не е ограничен като бройка . Допълнително можете да зададете различни времена за работа на отделните превключващи елементи, създавайки зони за управление на стълбища.

За захранването на детектора за движение се използват 2 батерии АА, които са включени в опаковката.