Управляващи устройства за сигурност и охрана

Насладете се на спокоен сън, благодарение на безупречната сигурност на нашата контролна система.

Насладете се на несравнимо спокойствие, докато управлявате и наблюдавате камери за сигурност, точки за достъп и аларми, безпроблемно от един единствен интуитивен интерфейс.

Нашите управляващи устройства осигуряват висока степен на сигурност благодарение на модерните защитни технологии.

Независимо дали сте вкъщи или навън, нашият интуитивен интерфейс ви предоставя удобен контрол върху сигурността. Подобрете защитата, опростете управлението - всичко това безжично.

Inels

Защита на вашия дом и системи

Управляващите устройства са мозъкът на съвременните системи за сигурност, координиращи множество устройства за гарантиране на безпроблемна защита за дома и бизнеса.

Управляващи устройства за сигурност и охрана

В съвременната епоха на взаимосвързаност, осигуряването на сигурността на управляващите устройства е от изключителна важност. Нашите усъвършенствани решения за сигурността на управляващите устройства са проектирани да защитават ключови системи от неоторизиран достъп, киберзаплахи и изтичане на данни, гарантиращи целостта и надеждността на вашите операции.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: AC 230 V или DC 12 V
  • Обхват до 100 м (на открито), в случай на недостатъчен сигнал между кутията Smart RF и устройството, използвайте повторителя на сигнали – RFRP-20.
  • Комуникационна честота (868MHz, 866MHz, 916MHz, 922MHz) с двупосочен протокол RFIO
  • Комуникационен интерфейс, IP адрес – автоматичен DHCP/strong

Изберете своя стил

Управляващите устройства събират данни от различни устройства за сигурност, осигурявайки цялостен поглед върху системата за сигурност.

Inels Wireless
Inels

Полезна информация

Можете да свържете до 40 различни устройства за управление и още 30 сензора към eLAN-RF-103.

eLAN-RF-103 може да бъде настроен с помощта на приложението, ръчно чрез менюто на устройството или можете да изтеглите настройки за eLAN, които са създадени за управление с други устройства.

Устройството може да се захранва чрез 5V DC с адаптер или чрез USB-C кабел.