Сензори и превключватели

Забравете за традиционните превключватели и се насладете на интуитивно управление с нашите сензори.

Открийте ново поколение интелигентен контрол и автоматизация с нашите иновативни сензори и превключватели. Тези високотехнологични устройства са специално проектирани да се впишат безпроблемно във вашата среда, повишавайки ефективността, комфорта и удобството, повече от всякога.

Превърнете сензорите в основата на интелигентния ви дом - нека превключвателите изпълняват всяка ваша команда.

Край на сложното окабеляване, насладете се на лесен и интуитивен контрол, който ще ви осигури несравнимо удобство. Потопете се в бъдещето на умния дом с нашите революционни безжични решения.

Inels

Преоткрийте комфорта и удобството в дома си с нашите решения включващи сензори и превключватели.

Използвайте най-новите технологии, за да изградите дома на бъдещето. Силата на данните, интуитивното управление и автоматизацията са на ваше разположение, за да ви осигурят несравнимо ниво на контрол и комфорт.

Сензори и превключватели

Безжичните сензори и превключватели са основни компоненти на интелигентните среди, позволявайки безпроблемна автоматизация, енергийна ефективност и подобрено потребителско изживяване. Тези устройства използват безжична комуникация, модерни сензори и интелигентно управление, за да създадат адаптивни и динамични пространства, които се приспособяват към нуждите и предпочитанията на потребителите.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: 230 V AC (50-60 Hz)
  • Обхват на температурата: -20 … +50 °C
  • Изход: 1 превключващ, 8 А
  • Размери: 43 x 44 x 22 мм
  • Протокол: RFIO2

Изберете своя стил

Сензорите за движение откриват движение, повишавайки сигурността и енергийната ефективност, като активират осветлението или системите само когато е необходимо.

Inels
Inels

Полезна информация

Температурните сензори са разположени на термостатите от серията RFTC, управляващите елементи RFSTI-11B-SL и RFATV-2, както и на отделния температурен сензор RFTI-20.

Универсалните елементи, способни самостоятелно да управляват температурни зони, са RFATV-2 и RFSTI-11B-SL.

Сензорът RFTC-20 е захранван от батерия, което позволява да бъде поставен навсякъде без необходимост от пробиване на стени.