Умен мансарден апартамент

Прага, Чехия

Безжична система iNELS RF предлага цялостно и удобно управление на различните аспекти на дома, като осигурява комфорт, ефективност и удобство за живеене. Ето някои от нейните ключови възможности и предимства:

  1. Управление на климат контрола: Автоматизирането на задвижките на стенните радиатори и добавянето на стайни термостати във всяка стая позволява настройка на температурата според предпочитанията на жителите. Възможността за графици и дистанционно управление от мобилно приложение или Smart устройство добавя допълнително удобство.

  2. Димируемо LED осветление: Системата предлага контрол върху осветлението с възможност за димиране, което позволява създаването на различни атмосфери според нуждите и настроението.

  3. Управление на завеси и кухненски уреди: Възможността за управление на завеси и кухненски уреди добавя допълнително удобство и функционалност към системата.

  4. Надграждаемост: Безжичният характер на системата позволява лесно разширение с нови устройства и функции, като така потребителите могат да добавят нови възможности според своите нужди и предпочитания.

Относно предимствата:

  • Неизискване на структурни промени: Инсталацията на системата не изисква строителни промени, което я прави удобна и практична за приложение във всяко обитаемо пространство.

  • Едновременно активиране на няколко команди: Възможността да се активират няколко команди с едно докосване осигурява бърз и ефективен контрол според конкретната ситуация или нужда.

  • Дефиниране на регулируеми програми: Възможността за дефиниране на до пет регулируеми програми в рамките на един ден осигурява гъвкавост и персонализация на системата според живота и предпочитанията на потребителите.

Ако и Вие желаете да оптимизирате вашия дом, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!