Безжични смарт термоглави

Станете част от бъдещето на топлинния комфорт – управлявайте го безжично с иновативните термоглави.

Насладете се на модерния начин за контрол на температурата с нашите интелигентни безжични термоглави. Тези иновативни устройства използват безжична връзка за управление на вентили, осигурявайки възможност за прецизни и индивидуални настройки за оптимален комфорт и спестяване на енергия.

Лесно управлявайте температурата на вашата среда с нашите безжични термоглави.

Използвайте безжичните термоглави за лесни настройки на температурата отвсякъде, като същевременно подобрите комфорта и енергийната ефективност. Забравете ръчното регулиране на вентилите и се възползвайте от най-новите технологии за безжичен контрол на температурата.

wireless-thermovalve-3

Ефективно зоново отопление:

Независимо регулиране на температурите в различните зони на помещението

Безжични смарт термоглави

Безжичните термостати представляват значителен технологичен прогрес в сферата на домашния комфорт и енергийна ефективност. Те съчетават безжична свързаност, усъвършенствани сензори и интелигентни алгоритми, за да осигурят на потребителите прецизен контрол над температурата в техния дом. Предлагайки удобство, енергийната ефективност и възможности за персонализация, безжичните термостати променят изцяло начина, по който управляваме температурата в нашите домове.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: 2 батерии 1.5 V AA
  • Обхват: в открито пространство до 100 м
  • Размери: 50 x 50 x 70 мм
  • Защита: IP40
  • Адаптери за вентил: M30 x 1.5

Изберете своя стил

Използвайки индивидуални смарт термоглави, можете да адаптирате температурата на всяка стая към конкретните нужди на нейните обитатели, оптимизирайки комфорта и енергийната ефективност.

Inels
Inels Wireless

Полезна информация

Термоглавата RFATV-2 може да се управлява чрез eLAN-RF-103 или RF Touch-2

Да, RFATV-2 работи с вътрешен сензор или външни сензори от безжични термостати RFTC, термосензори от устройства RFSTI-11B-SL или RFTI-20.

Термоглавата се захранва с 2 батерии AA 1,5 V (включени в опаковката)