Детектор за наводнения

Умен помощник, който защитава дома ви от течове.

Елегантен дизайн, интелигентна защита. Нашият детектор за наводнения се вписва безпроблемно във вашия дом, като същевременно ви осигурява спокойствие.

Детекторът за наводнения се използва за откриване на течове на вода - активирането му се случва в момента, в който контактите от долната страна на детектора се намокрят.

Лесни за инсталиране и създадени да предпазват от щети, нашите детектори за наводнения ви осигуряват спокойствие при всякакви проблеми с водопровода.

RFSF-100 Детектор при наводнения

Внимание: Нашият детектор за наводнение е толкова чувствителен, че може да засече дори сълзите ви по време на тъжен филм.

Благодарение на иновативната си технология, детекторът за наводнение открива теча с безпогрешна точност.

Детектор за наводнения

Бъдете информирани и подготвени за течове и наводнения с нашия усъвършенстван детектор за наводнения. Това съвременно устройство използва най-новите технологии, за да ви предупреди своевременно, като по този начин ви помага да предотвратите или намалите щетите, причинени от водата.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранване: 2 батерии AAA 1.5 V
  • Сигнализация: оптична и акустична аларма
  • Размери: Ø 95 x 23 мм
  • Протокол: RFIO2

Изберете своя стил

Тези сензори се състоят от сонди, които задействат аларма при контакт с вода, което ги прави изключително надеждни за незабавна реакция.

Inels Wireless
Inels

Полезна информация

Детекторът се използва за откриване на нежелани течове на вода и спиране на потока.

Детекторът за наводнение изпраща информация до превключващото реле, за да затвори електрическия клапан за водоподаване, и едновременно с това изпраща алармена нотификация до мобилното приложение.

Можете да инсталирате до 30 сензора за наводнения в една система.