Rfdali

Бъдете по-здрави и продуктивни с интелигентно осветление!

RFDALI превръща вашето осветление в биодинамично, използвайки различни нюанси на бялото за всяка част от деня. Заспивайте спокойно в уютна топла светлина и се събуждайте с ярка свежа бяла светлина. Това е ключът към щастливи очи и ум!

Един преобразувател, безкрайни възможности! С RFDALI превръщате хаоса в контрол, управлявайки всичките си лампи без значение от марката или типа.

Кажете сбогом на традиционните сложности с окабеляването и приветствайте нова ера на интелигентно, безжично управление на осветлението.

RFDALI

Множество сценарии:

Свържете вашите лампи с щорите и създайте множество сценарии за осветление, докато се разхождате из дома си и се наслаждавате на атмосферата.

RFDALI​

Откроява се като иновация от най-ново поколение в областта на безжичното управление на осветлението. Съчетавайки предимствата на протокола DALI с гъвкавостта на радиочестотната (RF) комуникация, RF DALI предлага усъвършенствани възможности за управление на осветлението с подобрено удобство и адаптивност. Тази технология преобразува начина, по който контролираме и управляваме системите за осветление както в търговски, така и в жилищни условия.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: 100 – 230 V AC (50 – 60 Hz)
  • Протокол: RFIO2
  • Размери: 43 x 44 x 22 мм

Изберете своя стил

Неограничени възможности за свързване! Благодарение на външния вход, RFDALI ви позволява да управлявате до 32 адресирани лампи.

Inels
Inels Wireless

Полезна информация

Не, RFDALI има външен вход, така че можете да свържете обикновени ключове или бутони, които да управляват RFDALI.

RFDALI предлага същата функционалност като другите универсални димери от серията iNELS Wireless. Можете да го свържете с безжичен бутонен или стъклен контролер чрез бутона за сдвояване или чрез сканиране на QR код за управление на осветителните тела.

RFDALI изисква знания за електрически инсталации. За безопасна и правилна инсталация, моля, обърнете се към квалифициран електротехник.

  • Нашите технически експерти с радост ще ви помогнат.
  • Ръководства за стартиране и видеоклипове за инсталиране
  • Подайте запитване