Детектор за прозорци и врати

Прозорци и врати: Наблюдавани, защитени, обезопасени.

Подобрете сигурността на вашия дом или бизнес с нашите усъвършенствани детектори за прозорци и врати. Тези устройства използват съвременна сензорна технология за откриване на опити за взлом през прозорци и врати, изпращайки незабавни сигнали за тревога и осигурявайки непрекъснато наблюдение.

Повишете сигурността и комфорта с интелигентни решения.

Безжични решения за сигурност, които са лесни за инсталиране и със стилен дизайн - защитете се с лекота.

Inels

Защита на търговски обекти:

В бизнеса, тези детектори осигуряват защита на периметъра около обекта и могат да бъдат интегрирани със системи за контрол на достъпа.

Детектор за прозорци и врати

Безжичните детектори за прозорци и врати са ключови елементи на модерните системи за сигурност, предоставяйки надеждна защита срещу неоторизиран достъп и подобрявайки нивото на сигурност за дома и бизнеса. Използвайки безжична технология и усъвършенствани сензорни решения, тези устройства позволяват наблюдение в реално време и незабавни уведомления за възможни инциденти.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранващо напрежение: 1 батерия 3V CR 2032
  • Защита: IP20
  • Размери: 25 x 75 x 16 мм/
  • 15 x 75 x 14 мм
  • Протокол: RFIO2

Изберете своя стил

Нашите детектори за прозорци и врати осигуряват непрестанно наблюдение и незабавно предупреждение при всяко неоторизирано отваряне. Насладете се на спокойствието, знаейки, че вашето пространство е под постоянна защита.

Inels Wireless
Inels

Полезна информация

За сигнализиране се използва един и същ вид детектор, но ако искате да сигнализирате едновременно за врата и прозорец, ще ви трябват два такива детектора.

Сензорът се захранва от батерия, така че не е необходимо да се прокарва захранващ кабел до сензора.

Тези сензори изпълняват охранителна функция, като засичат присъствието на неидентифицирани лица. Също така, те могат да активират светлини или да вдигат щори.