Безжични смарт контакти

Свържете се с бъдещето с нашите безжични смарт контакти - където удобството среща технологиите.

Усетете удобството на модерното управление на електрозахранването с нашите най-съвременни безжични контакти. Проектирани да опростят живота ви, тези контакти ви позволяват да управлявате дистанционно електрически устройства, да повишите енергийната ефективност и да създавате персонализирани графици.

Нашите безжични контакти са ключът към по-удобен и организиран дом. Кажете сбогом на заплетените кабели и приветствайте удобството.

С едно докосване управлявайте без усилия своите устройства и уреди от всяка точка в дома си.

Inels

Отдалечен достъп:

Управлявайки вашите устройства и уреди от всякъде, с вашия смартфон или таблет, имате възможност да управлявате дома си дори когато не сте там.

Безжични смарт контакти

Безжичните контакти представляват революционен скок в управлението на електрозахранването, като предлагат на потребителите безпрецедентен контрол над включените в тях устройства и допринасят за ефективното използване на енергия. Чрез използването на безжична комуникация и интелигентни функции, тези контакти подобряват удобството, безопасността и екологичната отговорност както в жилищни, така и в търговски обекти.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тип натоварване: R – L – C – LED – ESL (max. 200W)
  • Захранващо напрежение (честота): AC 230 V (50-60 Hz)
  • Защита: IP30
  • Размери: 63 x 110 x 74 мм
  • Протокол: RFIO2

Изберете своя стил

Продуктът може да изпраща сигнал до максимум 20 елемента. Благодарение на безжичните контакти, вие сте господарят на всички устройства в дома си.

Inels
Inels

Полезна информация

Безжичните контакти са превключващи и димируеми.

Димируемият контакт винаги управлява само един уред, който е включен в контакта с помощта на електрически щепсел.

Да, устройството RFDALI може да се комбинира с други димери, превключватели или елементи за щори в сценарии за съвместно управление.