Комплект за щори

От деликатна филтрация до пълно затъмнение, нашите комплекти за щори ви позволяват да регулирате светлината и да създадете перфектната атмосфера за всяко настроение.

Изработени с прецизност, нашите комплекти за щори осигуряват безпроблемен контрол върху вашите прозорци. С опции за автоматизация и персонализация, можете да регулирате щорите си с едно докосване, създавайки перфектната атмосфера за всеки момент.

Една кутия, пълна с продукти, готови за употреба!

Регулирайте естествената светлина, осигурете си повече уединение и създайте идеалната атмосфера с лекота. Забравете за заплетените кабели и се насладете на безпроблемния, безжичен начин на живот с нашата иновативна технология.

Inels Wireless

Интуитивно и лесно за използване, дори и за начинаещи.

Комплект за вашите щори, готов за лесен монтаж.

Комплект за щори

Трансформирайте дома или офиса си с нашите стилни и функционални комплекти за щори! Контролирайте светлината, запазете уединението и създайте красива атмосфера във всяко помещение.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Брой канали: 2-4
  • Обхват: до 200 м (на открито)
  • Брой сценарии: 1-6

Изберете своя стил

Безпроблемна интеграция с вашия интериор - стилни и функционални комплекти!

Inels Wireless
Inels Wireless

Полезна информация

Комплектите за управление на щорите се различават в зависимост от вида на контролера, който може да бъде класически безжичен контролер, луксозен стъклен контролер или смарт ключодържател.

Да, комплектите за управление на щори могат свободно да се комбинират с комплекти за управление на осветлението и да се съставят общи потребителски сценарии.

Да, но за целта ви е необходимо централното устройство eLAN-RF.