Комплекти за осветление

Осветете въображението си - където технологията и светлината се съчетават в перфектна хармония.

Вдъхнете живот на вашето пространство с динамичното осветление. Тези комплекти създават атмосфера, която привлича вниманието и разпалва въображението.

Една кутия, пълна с продукти, готови за употреба!

Преобразете пространството си с нашите безжични комплекти за осветление, проектирани да осветяват без усилие. Създайте настроение, подчертайте декора и контролирайте яркостта с едно просто докосване.

Kit_main_page

Интуитивно и лесно за използване, дори и за начинаещи.

Комплект за вашето осветление, готов за лесен монтаж.

Комплекти за осветление

Озарете пространството си с блясък и стил с нашите изключителни комплекти за осветление. Проектирани да отговарят на разнообразни нужди за осветление, нашите комплекти предлагат безпроблемна инсталация, естетичен вид и енергоспестяващо осветление за трансформация на всяка среда.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Брой канали: 2-4
  • Обхват: до 200 м (на открито)
  • Брой сценарии: 1-6

Изберете своя стил

Открийте техническото съвършенство зад нашите модерни комплекти за осветление, проектирани да осветят вашето пространство с ефективност, иновативност и изключителна производителност.

smartkit1
smartkit2

Полезна информация

Съществува голямо разнообразие от комплекти за превключване и димиране на осветлението, които включват елементи за превключване и димиране, вградени превключватели и димери, както и различни видове и модели контролери.

Елементите в комплекта вече са свързани помежду си, трябва само да ги инсталирате.

Да, можете да закупите допълнителни устройства от гамата iNELS Wireless и да ги комбинирате свободно с комплекта, за да създавате светлинни сцени и функции.