Триетажна къща - гр. София

София, България

Този проект за автоматизация на триетажна къща със сутерен и двор е наистина впечатляващ. С безжичната система iNELS-RF, която интегрира над 200 устройства за управление в една обща система, вие получавате изключително високо ниво на автоматизация и контрол без необходимост от ремонтни дейности.

Автоматизацията на обекта включва различни аспекти на дома, като осветление, отопление, слънцезащита, управление на домакински уреди, защита от наводнение и пренапрежение, както и управление на вентилацията, парната баня и гаражните и порталните врати. Тази обширна система ви позволява да контролирате всеки аспект на дома с лекота, включително дистанционно от всяка точка на света чрез мобилното приложение.

Създаването на над 20 сцени по желание на клиента допълнително подчертава възможностите за персонализиране и максимално удобство. От предварителното подгряване на парната баня до сцената "Добро утро" с постепенно вдигане на щорите и увеличаване на осветлението, както и сцената "Кино" за перфектна атмосфера при гледане на филм, всички тези сцени допринасят за комфорта и спокойствието на живеещите в къщата.

Сценариите за спокойствие и охрана, включващи симулация на присъствие, допълнително увеличават нивото на сигурност и удобство за собствениците на имота. Този проект е ясен пример за това как безжичната система iNELS-RF може да промени начина, по който се контролира и управлява един дом, без да се налагат сложни ремонтни дейности.

Ако и Вие цените времето, комфорта и сигурността си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!