Превключващи и димиращи устройства

Димирайте осветлението само с едно докосване

Превърнете дома си в интелигентно пространство с нашите модерни превключващи и димиращи устройства. Тези устройства са проектирани да осигурят безпроблемен и прецизен контрол върху осветлението и електрическите устройства, предлагайки подобрено удобство, енергийна ефективност и възможности за персонализация.

Безпроблемно превключване и димиране с нашите устройства. Лесно управление за вашата идеална атмосфера.

Създайте идеалната атмосфера без никакви усилия - само с едно докосване или автоматизация! Забравете за традиционните превключватели и се потопете в света на безжичното изживяване.

inels

Безпроблемно управление:

Нашите превключващи устройства ви позволяват да включвате или изключвате осветлението с едно докосване или дистанционно чрез свързано приложение.

Превключващи и димиращи устройства

Безжичните превключващи и димиращи устройства представляват революционно развитие в областта на управлението на осветлението, като безпроблемно съчетават удобство, енергийна ефективност и дизайн, ориентиран към потребителя. Тези устройства използват най-новите безжични технологии, за да предложат безпрецедентен контрол над системите за осветление, като подобряват потребителското изживяване и същевременно допринасят за устойчивите енергийни практики.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Обхват: до 200 м (на открито)
  • Захранващо напрежение (честота): AC 230 V (50-60 Hz)
  • Дизайн: за монтаж в конзола
  • Размери: 43 x 44 x 22 мм
  • Протокол: RFIO2

Изберете своя стил

Едноканален или многоканален? Имаме много варианти!

Inels
Inels

Полезна информация

С превключвател могат да се управляват осветлението или други устройства в режим включено/изключено или да се използват функции за активиране с таймер. Димерът позволява да се регулира интензивността на управляваното осветление.

Превключвателите се използват за управление на осветлението, електроуредите, контактите, вентилацията, източниците на отопление, мотори и други устройства.

Превключвателите се използват за включване или изключване на светлини, електроуреди, контакти, вентилация, източници на отопление, мотори и други неща.

Димерът може да управлява всички видове димируеми устройства, включително димируеми LED светлини и LED ленти.