Пентхаус - Гаритидж парк, София

София, България

Пентхаусът в елитния затворен комплекс е напълно автоматизиран с безжичната iNELS-RF система - без изискване за ремонтни дейности.

Улеснихме ежедневието на клиента с множество функционалности, възможни със системата iNELS. Автоматизацията на обекта включва цялото осветление с регулация на осветеността, индивидуално отопление в 4 зони, управление на слънцезащитата с 18 автоматични щори, контрол на домакинските уреди и управление на вентилацията.

Освен управление на цялата къща с iNELS-RF системата, следим и в реално време статуса на всяко едно устройство - няма нужда от проверка за включени осветления. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение - уникално удобство за често пътуващия клиент. Спестихме време на клиента, като автоматизирахме всички 10 щори във всекидневната, които се управляват едновременно само с два бутона.

Допълнихме специалната атмосфера с дизайнерски бели кристални смарт ключове и локален таблет за централно управление. Намалихме разхода за отопление с независимото управление на всяка зона. Издигнахме удобството на максимум с интеграцията на Amazon Alexa - напълно съвместима с iNELS за управление с гласови команди.

Заедно с клиента създадохме над 25 сцени по негово желание с цел максимален комфорт и спокойствие:

  • Един единствен бутон, с който може да се изключи цялото осветление в къщата, както и домашните уреди.
  • Сцена „Добро утро“, при която започва постепенно вдигане на щорите в съответната стая, включват се всички осветления в банята.
  • Сцена „Кино“, при която се изключват всички разсейващи осветления, а скритото осветление се включва дискретно на 10% осветеност.
  • Сценариите ни за спокойствие и охрана включват симулация на присъствие, с която при задействане на охранителната аларма се включват осветления, завесите мърдат и се имитира присъствие на хора.
  • И много други с възможност за промяна по всяко едно време!

Ако и Вие цените времето, комфорта и сигурността си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!