Умен офис, гр. София

София, България

Футуристичен офис автоматизиран изцяло с кабелната iNELS-BUS система.

Авангарден проект реализиран изцяло автоматично без нито един физически ключ, който да нарушава изчистеният дизайн. Автоматизацията на обекта включва автоматично управление на осветления реализирани с DALI2, управление на отоплението поотделно за всяка зона, управление на слънцезащита реализирано с автоматични сенници и защита от пожар и пренапрежение на силовите табла.

Освен управление на офиса iNELS-BUS системата следи и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени осветления и отопления. Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Комплексната ни система позволи да изпълним желанието на клиента за напълно автоматизирана регулация за осветеността без нужда от човешки действия.

  • Системата регулира автоматично осветеността по помещения за всеки ден от седмицата по часове.
  • Системата регулира автоматично степента на затваряне на сенниците за всеки ден от седмицата по часове. 
  • Системата автоматично изключва осветлението и отоплението и спуска сенниците в края на работния ден.
  • Системата автоматично включва сутрешното осветление при влизане на служители за почистване на обекта.
  • Във всеки един момент ръчно може да се регулира осветеността с мобилното ни приложение и да създадем перфектната атмосфера за работна среда.
  • С iNELS няма нужда да се прекъсва работата за да се регулира осветлението – всичко става автоматично или с един бутон от мобилното приложение.

Ако и Вие желаете да оптимизирате вашето работно пространство, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!