Луксозен апартамент под наем - гр. София

София, България

Луксозният апартамент под наем, който представяме, е автоматизиран с безжичната iNELS RF система, проектирана и инсталирана от нас.

Този проект се отличава с висок стандарт на автоматизация и удобство. Системата позволява дистанционно управление на различни аспекти на апартамента от всяка точка на света. Включително, можете да контролирате отоплението, електрозахранването, водата, завесите и осветлението с лекота.

Системата предоставя възможност за наблюдение в реално време на статуса на отоплението, уредите, водоснабдяването, прозорците и входната врата. Това позволява на супервайзора на обекта да следи всичко от всяко място чрез дисплей или мобилно устройство.

Сензорите за движение играят и ролята на допълнителна охрана, като предоставят информация за нерегламентирани достъпи и изпращат алармен сигнал до мобилния телефон на супервайзора.

Интегрираната видеокамера позволява идентифициране на посетителите и контрол на достъпа. Допълнително, системата може да следи отворения хладилник и при засичане на незатворена врата, автоматично да спре захранването преди да възникне проблем.

Ако и Вие цените времето, комфорта и сигурността си, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!