Етаж от къща, гр. Панагюрище

Панагюрище, България

Бутиковият етаж от къща е автоматизиран с безжичната iNELS-RF система, без нужда от каквито и да било ремонтни дейности.

Този иновативен проект включва управление на над 30 кръга осветление, RGB LED ленти и отопление, използващо топлината от естествената камина - възможно единствено с безжичната система iNELS! Автоматизацията на обекта включва регулиране на осветеността на цялото осветление, контрол на RGB LED ленти, локална охрана със сензори за движение, отопление на спалнята и защита от пренапрежение.

Освен управлението на цялата къща с iNELS-RF системата, ние следим и в реално време статуса на всяко едно устройство - в този обект няма нужда от проверка за включени осветления. Цялата система може да се контролира от всяка точка на света с нашето мобилно приложение, а локалното управление е осигурено с безжични смарт ключове от дизайнерската серия на LOGUS90 и локален тъчскрийн RF-Touch.

Съвместно с клиента създадохме няколко сцени по негово желание с цел максимален комфорт и създаване на подходяща атмосфера:

  • Управление на предверието и стълбищата без необходимост от ключове - само чрез сензори за движение.
  • Създаване на уникални сцени с различни цветове на RGB LED лентите.
  • Отопление на спалнята с топлина, взета от естествената камина във всекидневната, по въздушен път без подови тръби или радиатори.
  • Един бутон за изключване на цялото осветление - възможно само с iNELS!
  • LED сигнализация с различен цвят при влизане на човек в двора на къщата - възможно само с iNELS-RF.

Ако и Вие искате да живеете в модерен дом от бъдещето, не се колебайте да се свържете с нас и да заявите оглед и оферта!